U kunt vanaf 15 november weer vuurwerk bestellen.

Over PartsNL Amsterdam

Uw vertrouwde Weco vuurwerk verkooppunt PartsNL Amsterdam pakt ook dit jaar weer uit met een spectaculair assortiment Weco vuurwerk.


Naast alle nieuwe producten is er ook weer een uitbreiding in het speciaal voor u geïmporteerde Duitse vuurwerk. Dit zijn siervuurwerk zwermpotten van Duitse kwaliteit en prijsstelling. Maar let wel op want deze door de gelimiteerde oplage is deze alleen verkrijgbaar tijdens de verkoopdagen in de winkel en geldt op is op.Wij zijn WECO dealer, het professionele vuurwerk met spectaculaire uitwerkingen tegen betaalbare prijzen. Onze collectie is zo breed in assortiment en prijsopbouw dat er voor iedereen een grote keus aan Weco vuurwerk is. 


Het assortiment Weco compound cakes, zware gekoppelde siervuurwerk cakes met een grote lading kruit, zodat u slechts één keer hoeft aan te steken voor een waar vuurwerk spektakel, is daarlaat er steeds meer vraag naar is, ook dit jaar weer sterk uitgebreid. Het topmodel Weco compound is “The Predator” met zijn 400 superschoten. Mocht u het nieuwe jaar lekker in willen knallen, dan hebben we dé originele Celebration Cracker ratelbanden XL, XXL of de mega klapper XXXL van ruim 13 meter lengte. 


Naast al deze collecties hebben we ook gedacht aan uw veiligheid. We hebben verschillende hulpmiddelen zodat u uw vuurwerk veilig kunt afsteken. Veiligheidsbrillen, aansteek lonten en aansteekfakkels, vuurwerk klemmen en vuurpijl lanceerbuizen, we hebben het allemaal voor u. Wij zijn erkend Vuurwerkcheck verkooppunt zodat u zeker weet dat u legaal en goedgekeurd Weco vuurwerk bij ons koopt.


Dankzij onze grote vuurwerk bunkers, uitgekiende logistiek en geautomatiseerd bijvul systeem in de verkoopruimte zult u niet snel mispakken of lang hoeven te wachten. Achter onze grote verkoopbalie staan enthousiaste en vakkundige verkoopmedewerkers die u graag adviseren bij uw aankoop. 


Natuurlijk is er ook een aparte vuurwerk balie voor klanten die hun bestelde vuurwerk komen afhalen en een verkoopbalie voor onze klanten die geen vuurwerk maar ijzerwaren willen kopen. 


Kortom u heeft de grootste keuze, uit het beste Weco vuurwerk, bij de grootste WECO vuurwerkdealer van Amsterdam. 

Route

Contact & route

  • PartsNL Amsterdam
  • Burg. de Vlugtlaan 29-31
  • 1063 BG Amsterdam
  • 020-6131301
  • Verkoopdagen & openingstijden
  • di 29 dec : 09.00-19.00 uur
  • wo 30 dec : 09.00-19.00 uur
  • do 31 dec : 09.00-18.00 uur